Service


AMNINGSRUM
Amningsrum och skötrum hittar du vid torget utanför Indiska, på Småstadens övre plan. Nyckel hämtas och återlämnas hos Hemtex som är beläget precis bredvid.

HJÄRTSTARTARE
En hjärtstartare finns placerad på pelaren utanför Sivs Ur & Guld, vid det stora torget.

PARKERING
Piteå har ett stort utbud av parkeringar vilket gör tillgängligheten i stadskärnan mycket god. I Piteå parkerar man gratis i 3 timmar med P-skiva på många av stadens parkeringsanläggningar. Parkering av lastbilar med eller utan släp, bussar och husvagnar kan göras vid Kolugnsvägen mitt emot Räddningstjänsten.

P-SKIVA
P-skivan är rikstäckande och kan användas överallt där avgiftsfri parkering tillåts med P-skiva. Besökaren ansvarar för att ställa in sin P-skiva och följa de bestämmelser som gäller för användning av P-skivan i Piteå. P-skiva finns att hämta hos bland annat polisen, på Turistbyrån och Coop Forum. Får du inte tag i en P-skiva går det bra att skriva ankomsttiden på en papperslapp eller särskilda lappar som finns i utmärkta lådor på parkeringarna.

TOALETTER
Gratis toaletter finns vid Café Röda Lyktan samt vid Indiska på övre plan, samt vid biografen på nedre plan. Handikapptoalett och skötrum finns vid Indiska på övre plan.

UTTAGSAUTOMATER
Det finns två uttagsautomater i Småstaden. Inomhus på nedre plan, samt utomhus på Hamngatan. Det finns även en insättningsautomat på nedre plan.

 

Småstaden använder sig av cookies för att förbättra användarupplevelsen på webbplatsen, statistik och riktad annonsering. Om du inte godkänner eller vill ha mer information kan du läsa mer på smastaden.com/cookiepolicy