Service


AMNINGSRUM
Amningsrum och skötrum hittar du vid torget utanför Indiska, på Småstadens övre plan. Nyckel hämtas och återlämnas hos Indiska som är beläget precis bredvid.

HJÄRTSTARTARE
En hjärtstartare finns placerad på pelaren utanför Sivs Ur & Guld, vid det stora torget.

PARKERING
Piteå har ett stort utbud av parkeringar vilket gör tillgängligheten i stadskärnan mycket god. I Piteå parkerar man gratis i 2 timmar på många av stadens parkeringsanläggningar. Parkering av lastbilar med eller utan släp, bussar och husvagnar kan göras vid Kolugnsvägen mitt emot Räddningstjänsten. Trots att parkeringen är gratis de första två timmarna så måste du registrera din parkering i någon av de parkeringsappar som går att använda.

TOALETTER
Toaletter finns vid Café Röda Lyktan och vid Indiska på övre plan, samt vid biografen på nedre plan. Handikapptoalett och skötrum finns vid Indiska på övre plan. Dessa är självklart gratis att använda.

UTTAGSAUTOMATER
Det finns två uttagsautomater i Småstaden. Inomhus på nedre plan, samt utomhus på Hamngatan. Det finns även en insättningsautomat på nedre plan.

 

Småstaden använder sig av cookies för att förbättra användarupplevelsen på webbplatsen, statistik och riktad annonsering. Om du inte godkänner eller vill ha mer information kan du läsa mer på smastaden.com/cookiepolicy