Espresso House

Hem » Mat och dryck » Espresso House

På hörnet av Småstaden hittar du Espresso House. En stor och mysig lokal som tittar ut över Sveriges första gågata.

Välkommen till Espresso House i Piteå!

Vi på Espresso House är stolta över att erbjuda en unik kaffeupplevelse till våra kunder sedan 1996, när vi först öppnade i Lund. Sedan dess har vi expanderat otroligt mycket, både nationellt och internationellt. Med över 200 coffee shops spridda över hela Sverige är vi extra stolta över att Piteå har vunnit priset för årets bästa coffee shop flera gånger sedan öppningen år 2018.

Vi brinner för kvalitet och strävar alltid efter att leverera den bästa koppen kaffe, varje gång du besöker oss. Våra skickliga baristas är sanna experter på kaffe och är passionerade när det gäller att skapa den perfekta drycken för dig. Vi använder endast de finaste kaffebönorna, omsorgsfullt utvalda för att ge dig en smakupplevelse utöver det vanliga.

Men Espresso House handlar inte bara om kaffe. Vår meny är fylld med läckra delikatesser för att tillfredsställa alla smaklökar. Från färskt bakade bakverk till hälsosamma sallader och smörgåsar, finns det något för alla att njuta av.

När du kliver in genom våra dörrar möts du av en varm och inbjudande atmosfär. Våra kaféer är designade för att skapa en mysig och avslappnad miljö där du kan koppla av och njuta av ditt besök. Ta en paus från vardagens stress och ta dig tid att njuta av en stund för dig själv eller dela den med vänner och familj.

På Espresso House tar vi också ansvar för vår planet. Vi strävar efter att vara en hållbar verksamhet och vidtar åtgärder för att minska vår miljöpåverkan. Vi använder hållbart odlade kaffebönor, återvinningsbara förpackningar och arbetar aktivt för att minska vårt koldioxidavtryck.

Vi vill inte bara erbjuda en kaffeupplevelse, utan också skapa en plats där människor kan mötas, umgås och skapa minnen. Vi tror att kaffe har en förmåga att förena människor och skapa gemenskap.

Så varför inte besöka oss idag och upplev kaffets magi på Espresso House? Vi ser fram emot att välkomna dig till vårt kafé och dela en kopp fantastiskt kaffe med dig.

Välkommen till Espresso House – där kaffekärlek möter gemenskap!

Öppettider:
Måndag – Fredag: 07:00-22:00
Lördag: 08:00-21:00
Söndag: 09:00-21:00

Adress:
Storgatan 53
94131, Piteå
Tel: 076-521 93 91

Fler matupplevelser som kanske intresserar dig!

O´learys

O´learys

O’Learys är en casualdining restaurang i Bostonian-kvarterskrog stil. Vi erbjuder våra gäster en komplett upplevelse, med en kombination av sport, amerikansk mat, en väldefinierad miljö och en vänlig atmosfär med musik och andra former av underhållning.

Café Röda Lyktan

Café Röda Lyktan

På Röda Lyktan serverar vi hemmagjort fikabröd, smörgåsar och varmrätter som våra egna köttfärsbiffar, pastarätter, varma mackor, härliga sallader och dagens rätt. Vi har även cateringverksamhet där vi bland annat gör magiska smörgåstårtor på beställning. Välkommen!

Arbaillo

Arbaillo

Pizza, pasta, grill, sallad.
Dagens rätt måndag-fredag kl. 10.30-14.00