Sivs Ur & Guld

Hem » Butiker » Sivs Ur & Guld

Sivs Ur & Guld är ett familjeföretag sedan 1957. Vår ålder till trots är företaget en modern guldsmedsbutik med trendiga och designade varumärken. Hos oss hittar du allt från presenter, matsilver och dopgåvor, till klockor och smycken. Välkommen in så hjälper vi mer än gärna till med all vår kunskap och erfarenhet.

Telefon: 0911-21 16 49
E-post: info@sivsurguld.se
Facebook: sivsurochguld
Instagram: sivsurochguld
Webb: www.sivsurguld.se

Fler butiker som kanske intresserar dig!

Gott & Glas

Gott & Glas

Välkomna till Gott & Glas – ett café i Småstaden! Här möts ni av Sara och Julia, två passionerade själar som brinner för både mat och miljö.

Systembolaget

Systembolaget

Vi erbjuder ett brett utbud av öl, vin och sprit. Var inte rädd att fråga vår kunniga personal om hjälp. Välkommen in!

H&M

H&M

I en stor och rymlig lokal i Småstaden hittar du H&M. Ett H&M med storstadskänsla när det gäller utbud, men med lokal service och trevligt bemötande som i en småstad.

Kicks

Kicks

Med engagemang, kunskap och moderna tillgängliga butiker guidar vi besökarna till berikade upplevelser inom kärnområdena makeup, doft, hudvård och hårvård.

Kappahl

Kappahl

Upptäck mode som passar dig och ditt mångsidiga liv. Hos Kappahl hittar du ett uppdaterat sortiment för dam, barn och herr med plagg i god kvalitet, designade för att älskas länge.

Hårstudion

Hårstudion

Hårstudion – mer än bara hår! Till Hårstudion i Småstaden kommer du för en stunds ompyssling och avkoppling. Vi klipper och färgar ditt hår och erbjuder Dig också fot- och hudvård.

Så kom in och koppla av en stund. Det är du värd. Välkommen in!

Din Sko

Din Sko

DinSko är Sveriges största detaljistkedja inom skor. Sortimentet vänder sig till medvetna kunder som söker prisvärt mode. Varmt välkomna till DinSko i Småstaden.

Indiska

Indiska

INDISKA är ett svenskt familjeföretag som funnits i mer än 110 år. Vi säljer mode, inredning och accessoarer med modern och unik prägel i våra 100 butiker i Sverige, Norge, och Finland samt i vår INDISKA Shop Online. INDISKAs affärsidé är att sälja en unik mix av mode och inredning med inspiration från Indien. Vi vill förmedla vår passion för Indien och landets hantverk, färger och material.

Akademibokhandeln

Akademibokhandeln

Akademibokhandeln i Småstaden ingår i Sveriges marknadsledande bokhandelskedja med nära 130 butiker. Vi erbjuder ett brett och väl sammansatt sortiment av böcker samt pappers- och kontorsvaror.