Varmt tack!


Varmt tack!

Småstaden är utsedda till Norrbottens bästa handelsplats med hanteringen av covid-19 problematiken!

Evimetrix undersöker varje år handelsplatser och centrumanläggningar i undersökning Svenskarnas favoritcentrum. Totalt ingår drygt 300 köpcentrum, gallerior och handelsplatser spridda över hela landet. Nästan 7 000 konsumenter har delat ut ungefär 32 000 omdömen.

Allmänheten har utsett Småstaden till två utmärkelser!

Trivsammaste lokalerna. 
Nästan lika viktigt som utbudet av affärer är att konsumenten trivs i anläggningens lokaler. Det handlar om utformning, ljussättning, färger, möblemang och liknande som bidrar till att centrumet upplevs som trivsamt. I Norrbotten har Småstaden de trivsammaste lokalerna.

Hantering av Covid-19
Årets kanske viktigaste fråga är hur bra centrumanläggningarna och handelsplatserna hanterat covid-19 problematiken. Hanteringen påverkar inte kundnöjdheten, men under rådande omständigheter redovisar Evimetrix det centrum i länet som hanterat frågan bäst och det är Småstaden.

Vi säger varmt tack från oss alla i Småstaden!
Vi uppskattar att få dessa utmärkelser i denna pandemi och att vårt arbete tillsammans uppmärksammas för att minska smittspridningen.

Småstaden använder sig av cookies för att förbättra användarupplevelsen på webbplatsen, statistik och riktad annonsering. Om du inte godkänner eller vill ha mer information kan du läsa mer på smastaden.com/cookiepolicy