Månadens företag – Hårstudion


Månadens företag – Hårstudion

Varje månad går vi in på djupet hos ett av våra företag. Vi intervjuar och får veta lite mer om företagen som finns hos oss i Småstaden. Denna månaden får vi veta mer om Hårstudion.

Hårstudion

Ett av Småstadens fina företag som har funnits på i stort sett samma plats i över trettio år och har ett stort spann av frisörer från de som precis börjat sin karriär till de som arbetat över 30 år i branschen. Det ger Hårstudion en bredd och ett utbud som passar nästan alla människor i alla åldrar. De satsar också på att hålla sina frisörer uppdaterade och har utbildningar både på salongen och digitalt. Hos Hårstudion kan du, utöver vanliga hårbehandlingar, skaffa olika former av hairwear/peruk, boka hudvård och fotvård under samma tak. Sedan har de även ett stort produktutbud, från flera stora leverantörer, som gör att de har nästan alltid något som passar alla. Vilka klippor vi har på Hårstudion!

Vad kan ni själva inte vara utan från Hårstudion?

Det finns många produkter vi inte kan vara utan, men här kommer ett litet axplock:

Josefin tipsar om…

Noberu grooming tonic: produkt en för dig som har ett lockigt hår som lätt blir frizzigt kan fönar i för volym eller användas som finishprodukt för en naturlig känsla

Veronica tipsar om…

Nioxin Deep Protect Density Mask, inpackningen som stärker ditt hår och gör att du känner en omedelbar skillnad efter första användning

Lenas  ”go to” när hon behöver få volym:

Lanza Rootlifter: En produkt som jag är ”beroende” av! Perfekt för att få volym från botten i mitt ”nordiska hår”. Appliceras i fuktigt hår innan föning.

Vad Lotta behöver till sina härliga lockar:

Twisted curl magnifier cream: Återfuktar och skapar samlade mjuka lockar med spänst och glans tack vare alg-extract (flexi-alg complex)

Marias favorit för att föna volym:

Sugar Lift är en flexibel fönprodukt i sprayform som skapar volym.

Vad Elin inte klarar sig utan med sitt solblekta hår:

Vill du som jag rädda ditt sommarblekta hår? NO BREAKER är som namnet låter en leave in spay som reparerar håret utan att tynga ned det, ger en fyllighet och en härlig känsla i håret.

Hur ser en dag ut hos er?
En dag på Hårstudion är alltid fylld av kreativitet och skapande. Eftersom varje kund är unik finns det alltid en möjlighet att skapa något nytt.

Varför ska Piteåborna stötta er?
Vi erbjuder professionell hårvård och hudvård som fortsätter med produkter du kan få med dig hem direkt och där du som kund alltid är i fokus! Du har dessutom möjlighet att beställa produkter hemifrån från clivelife.se och få dem levererade direkt hem till dörren.

Vad har varit svårt i dessa tider?
Från väldigt tidigt i den här situationen ställde vi som salong om väldigt snabbt i vårt arbetssätt med tydliga rutiner för att skapa en så trygg miljö som möjligt för både anställda och kunder, vilket gjorde att vi ändå kunde fortsätta hålla öppet. Det svåraste under året som gått har varit att planera verksamheten så att vi kunnat göra det så säkert både för kunderna och vår personal. Vi skulle verkligen vilja uttrycka vår tacksamhet till alla våra kunder som hjälpt till med det!!

Vilka är ni som jobbar och hur många?
Amanda, Maria, Lotta, Veronica, Elin, Josefin, Behara, Marija, Wilma, Emilia trainee, Lena receptionist, Julia och Johanna 2:a årselever. Sen har vi Camilla som jobbar med hudvård och Gun som jobbar med fotvård.

Hur är det att driva företag i Piteå?
Att driva företag är många gånger en utmaning, men också en… utmaning! Vad vi menar med det är att det många gånger kan vara svårt utmanande att driva företag. Men det är också en utmaning som sporrar oss till att vilja fortsätta driva vidare och vilja utveckla det vi har. Det som gör det extra roligt att driva företag i Piteå är den fantastiska respons vi får från våra kunder över det vi gör.

 


Tidigare intervjuer
Januari – Akademibokhandeln
Februari – Kicks 
Mars – Hemtex
April – Sivs ur & guld
Maj – Annicas inredning – och blommor
Juni – Din sko
Juli – Järnspisens Matbod

 


 

 

 

Småstaden använder sig av cookies för att förbättra användarupplevelsen på webbplatsen, statistik och riktad annonsering. Om du inte godkänner eller vill ha mer information kan du läsa mer på smastaden.com/cookiepolicy