Månadens företag – Din sko


Månadens företag – Din sko

Varje månad går vi in på djupet hos ett av våra företag. Vi intervjuar och får veta lite mer om företagen som finns hos oss i Småstaden. Denna månaden får vi veta mer om Din sko.

Din sko

Att få behålla ett varierat, och lite större, utbud av butiker/restauranger/cafeér är viktigt att tänka på då du som kund handlar lokalt. Det skapar ju även arbetstillfällen på orten…! Plus för vad är väl bättre än att få se och prova produkterna på riktigt?! – Ett viktigt budskap från vår skobutik i Småstaden.

Hur ser en dag ut hos er på Din sko?
Våra dagar består av att hjälpa kunderna hitta sina nya favoritskor, oavsett om det är till vardag, jobb eller fest. Att informera om hur man tar hand om sina nya favoriter,  och vilka produkter man behöver, för att dom ska hålla så länge som möjligt!

Vi packar upp varor, som vi får ca 2-3ggr/vecka, exponerar fram nyheter m.m, bygger om kampanjer, städar och mycket annat smått och gott.

Vilka är ni som arbetar?
Vi är 4 st tillsvidareanställda + någon extra som kommer och hjälper oss ifall nån är sjuk, ledig eller annat. Veronica (butikschef), Rebecca, Sofie och Sofia som alla är tillsvidare. Mirelle och Malin som ställer upp när dom kan och behövs. Sen har vi också vårt senaste tillskott, Emma, som kommer jobba med oss i sommar!

Vad kan ni själva inte vara utan från ert sortiment?
Det finns ju självklart många produkter som vi inte klarar oss utan, men om vi alla väljer var sin favorit så kommer dessa högt upp på listan:

  • Freshsulorna = supertunna, doftar gott, håller skorna fräscha längre
  • Silkspray = förhindrar friktion, doftar gott, innehåller aloe vera och mentol
  • Rengöring = rengör alla typer av skor, oavsett material
  • Comfortsulor = finns med hålfotsstöd eller bara mjuka sköna
  • Impregnering = skyddar alla skor (ej till lackskor) från smuts och väta

Hur är det att arbeta för en kedja i Piteå?
Att arbeta i, och för, en kedja innebär att det allra mesta är bestämt på centralt håll. Vi får skor och utensilier skickade till oss, vi bestämmer inget själva. Vi får marknadsinfon om hur allt ska exponeras och se ut. Sen kan det ju alltid skilja lite mellan olika butiker, men grundtanken är att man ska känna igen sig oavsett vilken butik man kommer in i, från norr till söder.

Något annat ni önskar berätta för oss?
Vi har två saker vi vill berätta! Det ena är att vi nyligt startat upp vår egen lokala Instagram, dinsko_pitea, så in och följ oss där för att få info och inspiration! 🤩

Det andra är att vi också nyligt fått tillgång till en app så att vi kan hjälpa er kunder att beställa hem skor/storlekar som är slut i butiken, så länge det finns kvar på e-handeln. Än så länge måste man ha tillgång till Klarna, men det kommer att utvecklas mer längre fram! Kontakta oss bara i butiken så hjälper vi er! Detta gynnar även vår lokala butik i Piteå! 👍

Varmt välkommen in till oss på Din sko!


Tidigare intervjuer
Januari – Akademibokhandeln
Februari – Kicks 
Mars – Hemtex
April – Sivs ur & guld
Maj – Annicas inredning – och blommor

Småstaden använder sig av cookies för att förbättra användarupplevelsen på webbplatsen, statistik och riktad annonsering. Om du inte godkänner eller vill ha mer information kan du läsa mer på smastaden.com/cookiepolicy