Månadens företag – Annicas inredning & blommor


Månadens företag – Annicas inredning & blommor

Varje månad går vi in på djupet hos ett av våra företag. Vi intervjuar och får veta lite mer om företagen som finns hos oss i Småstaden. Denna månaden får vi veta mer om Annicas inredning & blommor.

Annicas inredning & blommor

En ägare som är otroligt driftig och har många bollar i luften. En florist som älskar färg och form. En trygg och härlig person som är kreativ och gör mycket vackert. En glad och sprudlande person som både är duktig med blommor, inredning och marknadsföring. Detta är hjärtat i Annicas inredning och blommor. Fyra härliga tjejer som tillsammans skapar otroliga ting!

Hur är det att driva eget företag i Piteå?
Utmanande, roligt och en dag är aldrig den andra lik. Tillsammans i vår butik försöker vi se möjligheter och att i dessa tider också fortsätta utveckla verksamheten.

Vad har varit svårt i dessa tider?
Vi har under dessa tider valt att se möjligheterna som funnits och har därför lanserat vår webbshop, lysande hem. Om inte kunden kan komma till oss så har vi försökt hitta nya vägar genom digitala evenemang och ökad tillgänglighet med försäljning via webbshop och sociala medier. Se mer här >>

Hur ser en dag ut hos er?
En vanlig dag hos oss består av växtvård, vattning och att utifrån våra kunders önskan göra buketter och härliga planteringar.

Vad kan ni själva inte vara utan från Annicas inredning och blommor?
Vi alla som arbetar här älskar vackra snittblommor, fina krukväxter och mysiga lampor och det är något som pryder våra hem.

Vad är unikt med hos er på Annicas inredning och blommor?
Unikt sortiment, med en speciell stil och vi är ett lokalt förankrat företag. Inredningen och lamporna är tillsammans med våra blommor (både krukväxter och snittblommor) hjärtat hos oss. Vi utför personliga arbeten med blommor, det kan handla om begravningar, bröllop, födelsedagar eller fina planteringar, allt utifrån kundens önskemål.

Något annat ni önskar berätta för oss?
Annicas inredning och blommor är en del av Annicas företag. Annica driver även Annicas handelsträdgård och ett äppelmusteri.

Välkomna till oss i denna försommar prakt!


Tidigare intervjuer
Januari – Akademibokhandeln
Februari – Kicks 
Mars – Hemtex
April – Sivs ur & guld

Småstaden använder sig av cookies för att förbättra användarupplevelsen på webbplatsen, statistik och riktad annonsering. Om du inte godkänner eller vill ha mer information kan du läsa mer på smastaden.com/cookiepolicy