Månadens företag – Kicks


Månadens företag – Kicks

Varje månad går vi in på djupet hos ett av våra företag. Vi intervjuar och får veta lite mer om företagen som finns hos oss i Småstaden. Denna månaden får vi veta mer om Kicks.

Kicks

Våra glädjespridare från Kicks – ”Vi hoppas att den glädje vi känner på jobbet smittar av sig så vi får fortsätta att dela med oss av kunskap och inspiration!”

Hur ser en dag ut hos er på Kicks?
En vanlig dag hos oss så är vårt fokus att hjälpa kunderna att hitta rätt produkter och dela med oss av vår kunskap. Vi ger tips och råd utifrån Kicks sortiment. Vi får varor en gång i veckan som ska packas upp, sedan fyller vi på i hyllorna, städar m.m.

Vad är ert bästa tips just nu?
Nu har alla vårens dofter börjat komma in, nu när vi går mot ljusare tider är det kanske dags att uppdatera doftgarderoben med någon ny fräsch doft.

Vad har varit svåras i dessa tider?
Svårast har varit att bemanna butiken då kundernas köpmönster har förändrats. I normala tider visar vi produkter på våra kunder och provar ut färger på kunden, men i dessa tider då vi ska hålla avstånd är det svårt.  Men vårt fokus är att hjälpa kunden på bästa sätt, så kan vi inte prova t.ex. foundation i butik så får man hem ett prov så man kan prova i lugn och ro hemma.

Hur länge har vi funnits i Småstaden?
Vi har funnits i Småstaden sedan 2000, och sedan 2018 är vi i vår nya lokal inne i Småstaden. Tidigare låg vi där Espressohouse ligger idag med utgång mot gågatan. Vi trivs otroligt bra i våra nya fräscha lokaler.

Vilka är ni som arbetar och hur många?
Vi som jobbar här är ett härligt gäng som gillar sprida glädje på jobbet. Vilket vi hoppas sprider av sig till er alla. På Kicks hittar du oss: Beatrice, Sanna, Maya, Rebecca, Sanna och Sandra.

Vad tycker ni att Piteåborna behöver veta lite extra om er?
Hos oss kan man ringa in och beställa sina varor så plockar vi ihop det man vill ha. Betalning sker enkelt via Swish eller Klarna. Hittar man inte det man söker i butik så har vi ett stort sortiment på vår hemsida som vi kan hjälpa till att beställa från så får man sina varor direkt hem i brevlådan fraktfritt. Vi uppskattar väldigt mycket de kunder som väljer och kan stötta lokalt!


Handla tryggt hos Kicks!
KICKS har ett av Sveriges bredaste sortiment inom makeup, doft, hudvård och hårvård. Hos KICKS kan du handla smink, parfym och andra produkter från ledande varumärken såväl i butik som direkt på nätet. Våra utbildade hudterapeuter och makeupartister hjälper dig hitta rätt även online.

Beställ antingen direkt via oss i Butiken på 010-188 54 90  eller lägg din order på www.kicks.se

Beställning
Kicks kan levererar era varor utomhus (bakom Småstaden, vid bankomaten på Hamngatan.) Mån – Fre mellan 12.00 – 16.00 och Lör mellan 12.00 – 15.00
De erbjuder swish eller klarna!


 

Tidigare intervju
Januari – Akademibokhandeln

 

Småstaden använder sig av cookies för att förbättra användarupplevelsen på webbplatsen, statistik och riktad annonsering. Om du inte godkänner eller vill ha mer information kan du läsa mer på smastaden.com/cookiepolicy