Indiska


Indiska

INDISKA är ett svenskt familjeföretag som funnits i mer än 110 år. Vi säljer mode, inredning och accessoarer med modern och unik prägel i våra 100 butiker i Sverige, Norge, och Finland samt i vår INDISKA Shop Online. INDISKAs affärsidé är att sälja en unik mix av mode och inredning med inspiration från Indien. Vi vill förmedla vår passion för Indien och landets hantverk, färger och material.

Modet, inredningen och accessoarerna som vi säljer är av egen design. Vår egen stil, Bohemian Modern, utstrålar färg, mönster och energi. Vi vill ge våra kunder chansen att se ut som de känner sig inuti och kunna inreda sina hem likadant.

INDISKA arbetar mycket med socialt ansvarstagande och miljöarbete, där vårt engagemang går tillbaka ända till 60-talet. För att läsa mer om vårt ansvarstagande, besök wefightforchange.com.

Telefon: 0911-103 21
Facebook: INDISKA
Instagram: @indiskaofficial
Webb: www.indiska.se

Småstaden använder sig av cookies för att förbättra användarupplevelsen på webbplatsen, statistik och riktad annonsering. Om du inte godkänner eller vill ha mer information kan du läsa mer på smastaden.com/cookiepolicy